Prima pagina

Mostra de produse NeoLife GNLDVitamine NeoLife GNLD

Vitaminele Neolife GNLD sunt garantate a fi lipsite de Organisme Modificate Genetic (OMG) si de pesticide. Mai simplu spus, Suplimentele NeoLife sunt cele mai bune produse provenite din surse alimentare integrale disponibile astăzi. Materiile prime utilizate în vitaminele Neolife și alte suplimente NeoLife GNLD sunt analizate până la 200 de factori contaminanti – toxine – depășind cu mult cerința minimă pentru a putea fi numite Organice. Instituții precum Texas A&M, USDA Human Studies Trials și altele testează aceste vitamine GNLD Neolife de înaltă calitate de peste 60 de ani.


VEZI AICI TOATE PRODUSELE GNLD NEOLIFE DE LA A-ZVitamine NeoLife

Vitaminele, nutrienții și suplimentele NeoLife au la bază natura, sunt susținute de știință și au calitate garantata. Credem că vitaminele NeoLife sunt cele mai bune pe care le puteți obține.


GNLD NeoLife

Indiferent dacă le cunoașteți sub marca NeoLife sau GNLD, compania producatoare fiinteaza inca din 1958, iar angajamentul lor de a produce cele mai bune vitamine, minerale și alte substanțe nutritive nu s-a schimbat niciodată.

INTRA IN MAGAZIN!