Publicat pe Lasă un comentariu

Sistemul Imunitar are nevoie de Nutrienti Cheie

Sistemul Imunitar – de DR. DIANE CLAYTON – International V.P. and NeoLife Scientific Advisory BoardBarbat si femeie cu sistemul imunitar puternic.

Există dovezi solide ce susțin rolul puternic pe care nutriția îl joacă în sănătatea noastră. Și ce este mai de pret în viață decât sănătatea noastră, și cea a familiei noastre! Toți trebuie să facem totul pentru a ne construi și a ne proteja sănătatea. Avem alaturi de noi sistemul nostru imunitar ce furnizează armament biologic, biochimic și chiar chimic pentru a menține corpul nostru apărat și pentru a-l ajuta să se repare și să se recupereze in fata diverselor provocări. Trebuie să ne îmbunătățim REZISTENTA cât de mult este posibil! O nutriție optimă joacă un rol esential aici.

Corpul nostru este echipat cu o apărare in prima linie, cum ar fi pielea noastră, mucoasa tractului nostru respirator și a sistemului digestiv. Acestea sunt bariere de protecție și le numim aparare in prima linie contribuind la ceea ce cunoaștem ca fiind imunitatea noastră înnăscută sau încorporată. Din fericire, avem, de asemenea, si o a doua linie de aparare care funcționează în interiorul corpului nostru. Sunt numerosi factori ce contribuie la aceasta a doua linie de aparare. Celulele albe din sânge sunt celule imune foarte importante. Avem celule B și celule T, care comunica între ele și au o varietate de sarcini diferite de indeplinit. Aceste celule specializate ajută, de asemenea, la orchestrarea procesului de recuperare a organismului și ne oferă celule de memorie care păstrează capacitatea de a combate anumiți agenți infecțioși dacă sunt intalniti din nou.

Această abilitate este cunoscută sub numele de imunitatea noastră adaptativă. Toate acestea necesită multă energie și nutrienți!

Chiar dacă avem aceste linii de apărare, organismul este adesea deteriorat de boală sau vătămat, iar sistemul imunitar este echipat pentru a face față acestui lucru – pentru a ajuta organismul să se repare și sa se RECUPEREZE, să revină la normal. Sistemul nostru imunitar funcționează împreună cu procesele de inflamație în procesul de recuperare.

Inflamarea face parte din răspunsul imun la agenții potențial dăunători, cu scopul de a neutraliza și apoi repara daunele. Celulele imune primesc semnale și merg imediat la locul vătămat. Când totul funcționează bine, am putea compara sistemul imunitar cu o orchestră perfect armonizata – toți instrumentistii sunt în armonie cu o sincronizare perfectă, iar dirijorul este dintre cei mai buni! Dar, uneori, lucrurile pot merge prost și, în aceste cazuri, se pare că sistemul nostru imunitar nu mai este în echilibru sau nu este bine ajustat!

În aceste momente, poate exista o inflamație persistentă sau cronică, la nivel scăzut. Lipsa nutriției de bună calitate, alimentația slabă și stilul de viață contribuie în mod direct la inflamațiile cronice dăunătoare și determină subperformarea sistemului imunitar.

Vestea bună este că factori de stil de viață precum nutriția de înaltă calitate, o durată sănătoasă de somn, exercițiile fizice moderate, managementul stresului pot ajuta sistemul imunitar să funcționeze la maxim.

 NUTRIENȚI CHEIE PENTRU FUNCȚIA  IMUNITARĂ 

Știm că un echilibru al tuturor nutrienților cheie implicați în sănătatea umană este esențial pentru un răspuns imun optim. Modul în care unii nutrienți aduc beneficii sistemului imunitar abia începe să fie înțeles din perspectiva unui domeniul interesant, si anume cel al „Imuno- nutriției”.

Nutriționalele NeoLife: nutrienți care contribuie la funcția normală a sistemului imunitar

Nutriționale de bază: O aprovizionare echilibrată cu toți nutrienții și cu proteine de calitate

Ca punct de plecare, este important să oferiți organismului dvs. programul adecvat de nutriție, în fiecare zi, iar NeoLifeShake și Pro Vitality sunt concepute pentru a face exact asta.

Pro Vitality conține 4 produse esențiale care oferă suport nutrițional:

  1. OMEGA 3 SALMON OIL PLUS

Primul supliment de omega-3 pentru a asigura o cantitate standardizată a tuturor celor opt membri ai familiei omega-3 implicați în alimentația umană. Toate sursele sunt examinate pentru mai mult de 200 de potențiali contaminanți, pentru a vă asigura că veți beneficia de omega-3 în cel mai sigur mod.

  1. TRE-EN-EN GRAIN CONCENTRATES

Concentratele de cereale integrale asigură nutriție celulară pentru energie și vitalitate. Vă ajută să susțineți un echilibru bun de lipide pentru celulele dvs., completand posibilele lipsuri în nutriția dvs. cu acești nutrienți esențiali.

  1. CAROTENOID COMPLEX

Acest produs incredibil creste imunitatea cu 37% în doar 20 de zile, oferind o gamă largă de carotenoizi din fructe și legume. Unele carotenoide, la fel ca beta- carotenul, sunt denumite carotenoide pro-vitamina A și pot fi transformate în vitamina A in corpul nostru. Vitamina A contribuie la funcția normală a sistemului imunitar.

  1. ESSENTIAL VITAMIN AND MINERAL COMPLEX

Apoi, în sfârșit, cu Vitamine esențiale și un Complex de minerale, aveți un spectru complet de vitamine și minerale pentru a adăuga suportul nutrițional pentru funcționarea normală a imunității. Desigur, Pro Vitality și NeoLifeShake oferă împreună o combinație minunată care ne ofera acea nutriție de bază ce sprijina funcția normală a SISTEMULUI IMUNITAR dar și pentru a îmbunătăți REZISTENTA noastră la diversele provocari ale vietii.

Simbol pentru sistemul imunitar: Femeie cu scut de protectie.

 ALTE PRODUSE NEOLIFE: NUTRIENȚI CE CONSTRUIESC REZISTENTA ȘI CAPACITATE DE RECUPERARE 

Vitamina C pentru sistemul imunitar.SUSTAINED RELEASE VITAMIN C Oferă o eliberare lentă timp de 6-8 ore a vitaminei C solubile în apă. Vitamina C contribuie la funcția normală a sistemului imunitar, precum și la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

ALL C  All-C este o vitamina C masticabila delicioasa atat pentru adulti cat  si  pentru copii. Oferă echivalentul vitaminei C prezente intr-o portocală, precum și un amestec de bioflavonoide din citrice.

Betaguard - micronutrienti pentru sistemul imunitar.BETAGUARD Este un produs pe bază de alimente integrale ce furnizează un amestec de ingrediente care sunt cunoscute pentru contribuția lor la funcția normală a sistemului imunitar: carotenoide pro- vitamina A, vitamina C, vitamina B6, seleniu și zinc

FORMULA IV Primul supliment alimentar multifactor care oferă vitamine și factori alimentari corespondenti, minerale, lipide și steroli. Ingredientele includ o  mulțime de substanțe nutritive care sunt cunoscute pentru contribuția lor la funcția normală a sistemului imunitar, cum ar fi fierul, vitaminele din grupul B și altele.

KAL-MAG PLUS D Deși acest produs este conceput pentru a susține oasele normale, acesta conține o cantitate  de  vitamina D egala cu 100% din valoarea de referință a substanțelor nutritive într-o porție zilnică. Vitamina D este cunoscută și pentru contribuția sa la funcția normală a sistemului imunitar.

Cu această scurtă trecere in revista a funcționării sistemului nostru imunitar, putem vedea că apărarea noastra din prima și a doua linie joacă un rol important în protejarea organismului nostru de substanțe străine dăunătoare. Trebuie să ne asigurăm că organismele noastre sunt rezistente si puternice pentru a combate numeroasele provocări cu care se pot confrunta – avem nevoie de o nutriție optimă. O dietă bine echilibrată, împreună cu sprijin nutritional oferit de NeoLife, vă pot ajuta să beneficiati de niveluri optime de nutrienți, deschizând calea pentru o calatorie personala rezistenta si sigura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.