MENU

Cum cumpar

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Puteti accesa apoi pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, selectati mai intai Metoda de plată si Metoda livrarii, apoi completati datele de contact si de expediere. Acest proces nu vă va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, completati si aceste date in spatiul corespunzator.  
Daca doriti, pentru a parcurge mai rapid procesul de cumparare la comenzile viitoare si sa beneficiati si de alte avantaje, puteti sa va creati un cont de utilizator apasând butonul de Inregistrare de deasupra paginii. 

Finalizarea comenzii 

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport.